DIABETRIX COLESTEROL

Preturi

1 flacon - 50 lei

pachet 2 flacoane - 100 lei  95 lei

La comanda unui pachet promotional, beneficiati de transport gratuit!

1. Ce este DIABETRIX COLESTEROL?

Diabetrix Colesterol este un supliment alimentar sub formă de capsule, care are la bază o formulă de ingrediente  100% naturale, menit să vină în sprijinul dietei persoanelor care au nevoie de suport în reducerea nivelului sangvin al colesterolului.

2. Este DIABETRIX COLESTEROL recomandat în cazul diabetului zaharat de tip 2?

Diabetrix Colesterol a fost creat ca un adjuvant pentru persoanele care au nevoie de ajutor în menținerea unui nivel normal al colesterolului, cu ajutorul unui produs natural, fără riscul apariției efectelor secundare. Este recomandat persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 2, deoarece un nivel ridicat al colesterolului LDL împreună cu un nivel ridicat de glucoză în sânge, poate conduce la complicații grave.

3. Este DIABETRIX COLESTEROL recomandat persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 1 (insulino-dependent)?

Diabetrix Colesterol este recomandat persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip (insulino-dependent), deoarece un nivel ridicat al colesterolului LDL împreună cu un nivel ridicat de glucoză în sânge, poate conduce la complicații grave.

4. Este DIABETRIX COLESTEROL recomandat persoanelor care nu suferă de diabet zaharat?

Diabetrix Colesterol a fost creat ca un adjuvant pentru persoanele care au nevoie de ajutor în menținerea unui nivel normal al colesterolului, cu ajutorul  unui produs natural, fără riscul apariției efectelor secundare. Este recomandat, atat persoanelor non-diabetice, cât și celor care suferă de diabet zaharat.

Ingrediente DIABETRIX COLESTEROL

  • Drojdia din orez roșu (Monascus Purpureus) este utilizată de secole în Asia pentru menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului în sânge. Aceasta este o sursă de monacolină k, substanță cunoscută și sub numele de ”lovastatină”, care inhibă producerea de colesterol prin blocarea în ficat a enzimei responsabile de producerea acestuia. Drojdia de orez roșu a fost apreciată și aprobată de către EFSA (European Food Safety Authority) pentru contribuția la menținerea unui nivel normal în sânge a colesterolului LDL, denumit popular ”colesterol rău”.
  • Ceaiul verde este un puternic antioxidant, aceasta fiind calitatea care-i asigură menținerea frunzelor verzi chiar si după prepararea termică. Beneficiile acestuia sunt numeroase: îmbunătățirea metabolismului lipidic și glucidic, echilibrarea imunitară, protecția cardiovasculară, relaxarea nervoasă.

VREAU SĂ COMAND

    lei

    TOP