Diabetrix Slim

Preturi

1 flacon - 48 lei

pachet 2 flacoane - 96 lei  92 lei

La comanda unui pacheta promotional, beneficiati de transport gratuit!

1. Ce este DIABETRIX SLIM?

Diabetrix Slim este un supliment alimentar sub formă de capsule, care are la bază o formulă din ingrediente naturale, menit să vină în sprijinul dietei persoanelor care au nevoie de suport în menținerea unei greutăți corporale normale, asociat unei diete hipocalorice.

2. Este DIABETRIX SLIM recomandat în cazul diabetului zaharat de tip 2?

Diabetrix Slim a fost creat ca un adjuvant pentru persoanele care doresc menținerea unei greutăți corporale normale, cu ajutorul unui produs natural, fără riscul apariției efectelor secundare. Este recomandat în cazul persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 2, deoarece, datorită ingredientelor sale,
poate fi un adjuvant în menținerea nivelului normal de glucoză în sânge.

3. Este DIABETRIX SLIM recomandat persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip 1 (insulino-dependent)?

Diabetrix Slim este recomandat persoanelor care suferă de diabet zaharat de tip (insulino-dependent), deoarece ajută la menținerea sensibilității celulelor la insulină.

4. Este DIABETRIX SLIM recomandat persoanelor care nu suferă de diabet zaharat?

Diabetrix Slim a fost creat ca un adjuvant pentru persoanele care doresc menținerea unei greutăți corporale normale, cu ajutorul unui produs natural, fără riscul apariției efectelor secundare. Este recomandat, atât persoanelor non-diabetice, cât și celor care suferă de diabet zaharat.

Ingrediente DIABETRIX SLIM

  • Glucomannanul este o fibră alimentară solubilă, obținută din rădăcină de Amorphophallus konjac, ce are următoarele proprietăți: susținerea unei greutăți corporale optime, fiind asociat unei diete hipocalorice; menținerea tranzitului intestinal normal; controlul nivelului normal de glucoză în sânge prin menținerea nivelului postprandial normal de glucoză.
  • Ceaiul verde este un puternic antioxidant, aceasta fiind calitatea care-i asigură menținerea frunzelor verzi chiar si după prepararea termică. Beneficiile acestuia sunt numeroase: controlul greutății corporale, echilibrarea imunitară, protecția cardiovasculară, îmbunătățirea metabolismului lipidic și glucidic, relaxarea nervoasă.

VREAU SĂ COMAND

    lei

    TOP