tratament Diabet Diabetrix | Biokraft

Pastile diabet Diabetrix

Tratament Diabet

Studiu clinic pe produsul Diabetrix - Dr. Sorina Soescu - Centrul de Sanatate "NATURA" Constanta

"Pentru mine personal – Diabetrix ca și supliment natural pentru echilibrarea și controlul tulburărilor metabolice ce includ diabetul – reprezintă un produs bun, bine tolerat, care are abilitatea de a echilibra Hb glicozilată (multe produse naturale nu reușesc acest lucru) și de a menține tubul digestiv într-o stare de echilibru.

În viitor, intenționez să prescriu acest produs la mai multe categorii de pacienți (de toate vârstele) cu dezechilibre pe glicemie, pentru a observa posibilitatea acestuia de acțiune. Faptul că lucrând cu 10 pacienți vârstnici, iar la 8 dintre ei am observat ameliorări evidente (la diferite nivele) într-o perioadă dificilă a anului – mi-a arătat eficiența produsului și potențialul său de a fi folosit în orice schemă pentru hiperglicemie/diabet."

Dr. Sorina Soescu, MD, MFHom

Medic homeopat, competență în api-fitoterapie și acupunctură

Medic primar sănătate publică și management

Studii în psihologie medicală

Vicepreședinte al Asociației Române de Gemoterapie și Homoepatie

 

Diabetul - O noua abordare

Studiile clinice efectuate în ultimii 10 ani în SUA, la National Institute of Health (NIH) și Diabetes Action Research & Education Fundation, au restructurat complet abordarea alimentației pentru bolnavii de diabet zaharat. Vorbim despre un regim care nu necesită reducerea carbohidraților, a numărului zilnic de calorii sau a porțiilor de mâncare. Ceea ce contează este tipul de produs alimentar care se consumă!

Despre produs

DIABETRIX este un produs natural 100 %fabricat în Germaniala standarde de calitate și eficiență deosebite, ce vine în sprijinul persoanelor cu tulburări funcționale în metabolismul glucidelor, rezistență celulară la insulină și dereglari ale nivelului tensiunii arteriale.... 

Mod de administrare

Se administrează câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferat cu 30 de minute înainte de masă, sau conform recomandării consultantului de specialitate. Astfel, tratamentul va avea continuitate, asigurând un efect puternic, accelerând procesul dezvoltat de produs astfel încât rezultatele să fie vizibile într-un timp cât mai scurt de la data primei administrări.

În cazul în care, din diverse motive, administrarea nu se poate face în trei etape, Diabetrix se poate administra şi într-o doză unică de 3 capsule.

Tratamentul este recomandat în cure de 4 - 6 luni cu pauze de 1 - 2 luni. Fiind un tratament compus din elemente 100% naturale, nu sunt cunoscute efecte negative, astfel, pauzele între cure nefiind neapărat obligatorii.

Alte indicatii

Mod de ambalare:
90 capsule  în 6 blistere a câte 15 capsule.

si

30 capsule  în 2 blistere a câte 15 capsule

Termen de valabilitate:
A se consuma, de preferință, inainte de data specificată pe ambalaj.

Mod de prescriere:
Fiind un supliment alimentar se poate comercializa în farmacii, magazine naturiste si online fără reţetă medicală.

Compozitie

 • EXTRACT DE AFINE (Fruct standardizat)

  EXTRACT DE AFINE (Fruct standardizat)

  Afinele, cunoscute și ca insulina vegetală, sunt una dintre cele mai bogate surse naturale de antocianidine. Aceşti componenţi polifenolici dau acestor fructe un conţinut antioxidant ridi..  (CLICK pe poză sau titlu pentru detalii complete)

 • RADACINA DE PUERARIA THUNBERGIANA (Pueraria triloba)

  RADACINA DE PUERARIA THUNBERGIANA (Pueraria triloba)

  Conţine un număr mare de izoflavonoizi folositori, 60 % din cantitatea acestora fiind puerarin,  efectele cele mai cunoscute ale acestuia fiind scăderea glicemiei și...(CLICK pe poză sau titlu pentru detalii complete)

 • EXTRACT DE SEMINTE DE COIX LACRYMA-JOBI (var. ma-yeun)

  EXTRACT DE SEMINTE DE COIX LACRYMA-JOBI (var. ma-yeun)

  Efecte de reducere şi/sau reglare a colesterolului: Studiile extractului polifenolic din Coix lacryma-jobi asupra şoarecilor cu colesterol ridicat au arătat o reducere efectivă..        (CLICK pe poza sau titlu pentru detalii complete)

 • REHMANNIA CHINENSIS (R. glutinosa)

  REHMANNIA CHINENSIS (R. glutinosa)

  Scade nivelul glucozei 6 fosfatază şi activitatea fructokinazei, stimulând creşterea conţinutului hepatic de gligocen şi secreţiei de insulină la nivelul pancreasului, reducând totodată rezistenţa la..  (CLICK pe poza sau titlu pentru detalii complete)

 • OPHIPOGON JAPONICUS (barba sarpelui)

  OPHIPOGON JAPONICUS (barba sarpelui)

  Experimentele farmaceutice au arătat că OJP1 reduce nivelul glicemiei, sporeşte secreţia de insulin şi remediază distrugerea insulelor beta-pancreatice (Langerha..                     (CLICK pe poză sau titlu pentru detalii complete)

Intreaba medicul

Limba: Romana