tratament Diabet Diabetrix | Biokraft

Despre produs

Diabetul este clasat ca fiind o afecţiune a metabolismului. Metabolismul reprezintă modalitatea prin care organismul foloseşte mâncarea digerată pentru energie şi creştere. În mare parte, ceea ce mâncăm este transformat în glucoză, o formă de zahăr în sânge şi principalul combustibil pentru organism.

Când mâncarea este digerată, glucoza ajunge în fluxul sangvin iar celulele o utilizează pentru dezvoltare şi energie. Glucoza nu poate fi asimilată însă de către acestea fără prezenţa insulinei.

Insulina este un hormon produs de pancreas. După ce mâncăm, pancreasul eliberează o cantitate potrivită de insulină pentru a permite glucozei să treacă din fluxul sangvin în celule, astfel nivelul glicemiei scăzând.

În cazul diabetului de tip 1, organismul NU PRODUCE insulină, de unde şi numele popular de diabet insulino-dependent. Aproximativ 10% din cazurile de diabet sunt de tipul 1.

În cazul diabetului de tip 2, organismul NU PRODUCE SUFICIENTĂ insulină pentru funcţionare potrivită, sau celulele din corp nu reacţionează la insulină (rezistenţă la insulină).

DIABETRIX este un produs natural 100 %, fabricat în Germania, la standarde de calitate și eficiență deosebite, ce vine în sprijinul persoanelor cu tulburări funcționale în metabolismul glucidelor, rezistență celulară la insulină și dereglari ale nivelului tensiunii arteriale. Produsul sprijină consumul intracelular al glucozei, contribuind astfel la menținerea nivelului normal al glicemiei. În plus, susține sistemul imunitar, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, îmbunătățind capacitatea de autoapărare a organismului și reducând probabilitatea producerii acțiunii toxice a radicalilor liberi.

Compuşii activi din DIABETRIX sunt distribuiţi cantitativ astfel încât efectele asupra organismului să fie cât mai eficiente (rezultate cât mai bune în cât mai puţin timp). 

Fiecare dintre cele cinci elemente naturale aflate în compoziţia DIABETRIX (Extract hidroalcoolic din rădăcini de PUERARIA THUNBERGIANA cu 40% isoflavone – 112 mg, extract apos 10:1 din rădăcini de REHMANNIA CHINENSIS – 108 mg, gelatină (capsulă), extract apos 10:1 din rădăcini de Ophiopogon japonicus – 100 mg, extract apos 10:1 din semințe de COIX LACHRYMA-JOBI – 80 mg, extract hidroalcoolic din fructe de Afin (VACCINIUM MYRTILLUS), cu 25% antocianidine – 80 mg, stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant), acționează sinergic, asigurând suportul nutrițional necesar pentru funcționarea normală a metabolismului.

Acţionând direct la sursa afecţiunii, DIABETRIX îmbunătăţeşte evolutiv  starea sănătăţii persoanelor ce îl administrează, fiind, la început, un adjuvant al tratamentelor alopate, accelerând pe de o parte procesul dezvoltat de acestea în lupta cu boală, iar pe de altă parte reducând semnificativ efectele lor negative.

Datorită proprietăţilor compuşilor săi, DIABETRIX stimulează secreţia de insulină, reduce nivelul lipidelor acolo unde este cazul, reglează sau aduce aproape de valori normale nivelul glicemiei şi creşte capacitatea celulelor de a absorbi glucoza din sânge. Mai mult, ameliorează simtomele diabetului, precum polidipsia (sete excesivă) sau polifagia (nevoia permanentă de a mânca) dar şi alte simptome mai puţin perceptibile.

Efectele suplimentare ale compuşilor din compoziţia DIABETRIX protejează şi/sau stimulează şi activitatea pozitivă ale celorlalte organe sau elemente din organism, asigurând în timp, o armonie ce permite întregului sistem o mai bună funcţionare şi rezistenţă la boli.

 

Cum funcționează Diabetrix…

Cura cu Diabetrix, ca orice cură cu produse naturiste, se deruleaza pe termen lung, însă cu rezultate foarte bune și fără efecte secundare.

Diabetrix se administrează, inițial, simultan cu medicamentația recomandată de medic, după cum urmează:

Prima etapă:

Din primele zile se observă dispariția constipației, după aproximativ 20 de zile se ameliorează vederea, iar după 1-2 luni de tratament vor apărea hipoglicemiile, semn că pancreasul începe să se refacă.

Când valoarea glicemiei ajunge (dupa 30-45 zile) la 110-120mg‰, se scoate o tabletă din tratamentul alopat sau 1-2 UI  de insulină – doza de seară.

Se continuă în acest mod tratamentul.

Adoua etapă:

Dupa alte 30 de zile de la prima etapă se mai elimină o tabletă din medicamentație, sau 1-2 UI de insulină.

Se continuă în acest fel până la eliminarea completă a medicamentației.

Pe măsura refacerii pancreasului, treptat, se reduce și doza de Diabetrix cu câte o tabletă.

Mișcarea: de preferat în aer liber, este absolut necesară, ca parte integrantă a unui mod de viață sănătos.

Alimentația: se bazează, cu precădere, pe fructe, legume și zarzavaturi crude. Carnea să fie prezentă pe principiul ”o zi da, două nu”. Masa de seară să nu depășească ora 18.00, ori să fie eliminată cu desăvârșire.

Optimismul: este ingredientul absolut necesar pentru starea de spirit a fiecăruia dintre noi. Felul în care percepem mediul înconjurător își pune amprenta asupra ființei umane atât la nivel fizic, cât și emoțional.

Recomandare: glicemia se testează dimineața, înainte de micul dejun.


 

 

Compozitie

 • EXTRACT DE AFINE (Fruct standardizat)

  EXTRACT DE AFINE (Fruct standardizat)

  Afinele, cunoscute și ca insulina vegetală, sunt una dintre cele mai bogate surse naturale de antocianidine. Aceşti componenţi polifenolici dau acestor fructe un conţinut antioxidant ridi..  (CLICK pe poză sau titlu pentru detalii complete)

 • RADACINA DE PUERARIA THUNBERGIANA (Pueraria triloba)

  RADACINA DE PUERARIA THUNBERGIANA (Pueraria triloba)

  Conţine un număr mare de izoflavonoizi folositori, 60 % din cantitatea acestora fiind puerarin,  efectele cele mai cunoscute ale acestuia fiind scăderea glicemiei și...(CLICK pe poză sau titlu pentru detalii complete)

 • EXTRACT DE SEMINTE DE COIX LACRYMA-JOBI (var. ma-yeun)

  EXTRACT DE SEMINTE DE COIX LACRYMA-JOBI (var. ma-yeun)

  Efecte de reducere şi/sau reglare a colesterolului: Studiile extractului polifenolic din Coix lacryma-jobi asupra şoarecilor cu colesterol ridicat au arătat o reducere efectivă..        (CLICK pe poza sau titlu pentru detalii complete)

 • REHMANNIA CHINENSIS (R. glutinosa)

  REHMANNIA CHINENSIS (R. glutinosa)

  Scade nivelul glucozei 6 fosfatază şi activitatea fructokinazei, stimulând creşterea conţinutului hepatic de gligocen şi secreţiei de insulină la nivelul pancreasului, reducând totodată rezistenţa la..  (CLICK pe poza sau titlu pentru detalii complete)

 • OPHIPOGON JAPONICUS (barba sarpelui)

  OPHIPOGON JAPONICUS (barba sarpelui)

  Experimentele farmaceutice au arătat că OJP1 reduce nivelul glicemiei, sporeşte secreţia de insulin şi remediază distrugerea insulelor beta-pancreatice (Langerha..                     (CLICK pe poză sau titlu pentru detalii complete)