Misiune


Creștem calitatea vieții oamenilor pentru că schimbarea în bine contează.

Producția și comercializarea de suplimente alimentare, în scopul creșterii calității vieții oamenilor prin îmbunătățirea stării de sănătate, a aspectului fizic, potențialului energetic și stării lor emoționale.

Viziune


Prin noi, oameni mai buni într-o lume mai bună.

Biokraft Group este o companie europeană pe deplin implicată în relația cu toți cei care prețuiesc calitatea vieții, sănătatea și siguranța lor fizică, intelectuală și emoțională. Considerăm că sănătatea este un dar și trebuie prețuită. Produsele noastre acoperă deficitul și cresc potențialul psihosomatic al tuturor celor pentru care sănătatea reprezintă bunul cel mai de preț.

Biokraft Group este o companie condusă după principii de performanță și calitate, repere de valoare etică și profesională, motivată de respectul pentru oameni și de responsabilitatea pentru partenerii și clienții săi. Diferențiatorul nostru este atenția pe care o acordăm detaliilor. Pentru noi detaliile se regăsesc la nivel de moleculă, iar diferența se face la nivel de atom.

Biokraft Group este angajată conștient în protejarea naturii și a lumii verzi în care ne dorim să trăim cu toții. În ceea ce ne privește, BIO este un mod de viață pe care dorim să îl împărtășim cu întreaga comunitate inspirată de valorile și principiile noastre, iar KRAFT este tributul pe care îl aducem respectului pentru competență și profesionalism.

Pentru noi ...


... suplimentele alimentare reprezintă produsele alimentare ale căror scop este să completeze dieta normală și sunt surse concentrate de nutrienți sau alte substanțe cu efect nutrițional ori fiziologic, separat sau în combinație, comercializate sub formă de doză, cum ar fi: capsule, pastile, tablete, pilule și alte forme similare, pachete de pulbere, fiole cu lichid, sticle cu picurător și alte asemenea de preparate lichide sau pulberi destinate consumului în cantități mici, măsurabile.

Suplimentele alimentare sunt preparate care conțin vitamine, minerale sau alte substanțe cu efect nutrițional sau pentru unele procese fiziologice (fibre, aminoacizi, acizi grași, extracte vegetale sau animale), indicate atunci când, din anumite motive, aceste substanțe lipsesc sau nu se regăsesc într-o cantitate suficientă în dieta zilnică sau când există cerințe nutriționale specifice.

Biokraft Group pune accent pe calitatea întregii sale activități și investește în cercetare-dezvoltare din dorința de a genera inovare și progres. Compania își propune să devină un etalon al domeniului suplimentelor alimentare din aria sa de interes.

TOP