tratament Diabet Diabetrix | Biokraft

Despre Biokraft

Biokraft (tradus din limba germană ca “puterea vieții”) este o marcă internaţională ce oferă clienţilor săi produse de cea mai înaltă calitate, având ca slogan: SĂNĂTATE DIN NATURĂ”.

Misiunea noastră este să sprijinim tratamentele alopate în lupta cu boala prin formule de ultimă generaţie, compoziţia acestora fiind 100 % naturală, bazate pe studii aprofundate, reuşind astfel să întreţinem sănătatea clienţilor noştri prin soluţii de ultimă oră, ghidate după descoperiri revoluţionare în domeniu.

Pentru acces la tot ce e nou şi eficient în îmbunătăţirea calităţii vieţii, Biokraft pătrunde pe piaţa din România de la începutul anului 2014, garantând calitate germană la preţuri adaptate la puterea de cumpărare locală.

Urmărim continuu studiile şi cercetările din domeniul sănătăţii la nivel mondial pentru a ţine pasul cu acestea, investind constant  în testatrea de noi tehnologii şi/sau formule pentru a putea obţine rezultate dintre cele mai eficiente în prevenţia şi/sau combaterea diverselor afecţiuni caracteristice societăţii moderne.

Biokraft România are ca obiect principal de activitate importul, comerţul şi distribuţia produsului DIABETRIX, un produs cu compoziţie 100% naturală, ce are ca scop sprijinul persoanelor în lupta cu diabetul.

Diabetrix este fabricat în Germania, produse în condiţii ce respectă normele de igiena şi calitate tipice nemţeşti, având toate certificările, atestatele şi documentaţia necesară specifică legislaţiei în vigoare în România. (Pentru a fi transferat la secţiunea “Certificări” click AICI)

Biokraft România are o colaborare activă şi perpetuă cu medici şi organizaţii medicale din ţară, pe care se străduieşte continuu să o dezvolte, reuşind astfel să creştem numărul partenerilor specializaţi în vederea garantării unei actualizări permanente a calităţii produselor noastre şi deci, efectelor benefice aduse persoanelor care folosesc produsele noastre.