Cum functioneaza

Diabetrix-capsule se administrează câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferat cu 30 de minute înainte de masă, sau conform recomandării consultantului de specialitate. Astfel, tratamentul va avea continuitate, asigurând un efect puternic, accelerând procesul dezvoltat de produs astfel încât rezultatele să fie vizibile într-un timp cât mai scurt de la data primei administrări.

În cazul în care, din diverse motive, administrarea nu se poate face în trei etape, Diabetrix se poate administra şi într-o doză unică de 3 capsule.

Tratamentul este recomandat în cure de 4 – 6 luni cu pauze de 1 – 2 luni. Fiind un tratament compus din elemente 100% naturale, nu sunt cunoscute efecte negative, astfel, pauzele între cure nefiind neapărat obligatorii.

Cum funcționează...

Cura cu Diabetrix, ca orice cură cu produse naturiste, se derulează pe termen lung, însă cu rezultate sigure și fără efecte secundare.

Pentru orice cura cu produse naturiste consultati medicul sau farmacistul.

Mișcarea: este absolut necesară pentru ca glicemia să se mențină în limite normale.

Alimentația: se recomandă eliminarea completă a cinei, sau o masă ușoară nu mai târziu de ora 18.00. Două zile pe săptămână fără carne.

Alimente recomandate: pâine neagră sau integrală, carne slabă, lactate, brânzeturi, fructe, zarzavaturi crude (250 g/zi), legume crude (250 g/zi), ou fiert, uleiuri presate la rece, ciocolată (75-80% cacao), semințe și sâmburi crude, cereale (musli), miere (maxim o linguriță/zi), mămăligă, murături, un pahar de vin roșu sec la 2 zile.

Nu se recomandă: pâine albă cu derivatele ei, grăsimi, margarină, dulciuri (bomboane, gumă de mestecat, sucuri industriale colorate, inghețată), mezeluri, produse afumate, carne industrială, brânză topită, conserve, prăjeli, cafea, tutun, zaharină și înlocuitorii ei, băuturi spirtoase, bere. De asemenea, nu este recomandat a se încălzi alimentele la microunde.

Recomandare: glicemia se testează dimineața, înainte de micul dejun.


 PROSPECT

COMANDA ACUM

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Languages

  • Romana (RO)
  • English (UK)