Prospect Diabetrix 30 cps

Metabolismul reprezintă modalitatea prin care organismul foloseşte alimentele digerate pentru susținerea şi creşterea energiei. În mare parte, ceea ce mâncăm este transformat în glucoză, o formă de zahăr prezentă în sânge, constituind principalul combustibil pentru organism.

Asimilarea glucozei nu este posibilă în absența insulinei, un hormon secretat de pancreas. După masă, pancreasul eliberează o cantitate adecvată de insulină pentru a permite glucozei să treacă din fluxul sangvin în celule, determinând astfel menținerea nivelului normal al glicemiei.

Ce este DIABETRIX ?

Diabetrix este un produs 100% natural, fabricat în Germania, la standarde de calitate și eficiență deosebite, pentru a veni în sprijinul persoanelor cu tulburări funcționale în metabolismul glucidelor. Produsul sprijină consumul intracelular al glucozei, contribuind astfel la menținerea nivelului normal al glicemiei. În plus, susține sistemul imunitar, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, îmbunătățind capacitatea de autoapărare a organismului și reducând acțiunea toxică a radicalilor liberi.

Ingrediente:

Extract hidroalcoolic din rădăcini de Pueraria thunbergiana cu 40% isoflavone – 112 mg.

Extract apos 10:1 din rădăcini de Rehmannia chinensis – 108 mg.

Extract apos 10:1 din rădăcini de Ophiopogon japonicus – 100 mg.

Extract apos 10:1 din semințe de Coix lachryma-jobi – 80 mg.

Extract hidroalcoolic din fructe de afin (Vaccinium myrtillus L.), cu 25% antocianidine – 80 mg.

Capsulă gelatină.

Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant) – 70 mg.

Extractele acționează sinergic, asigurând suportul nutrițional necesar pentru funcționarea normală a metabolismului.

Extractul din rădăcini de Rehmannia chinensis

Extractele hidroalcoolice de Rehmannia chinensis au ca efect scăderea nivelului enzimei glucozo-6-fosfatază şi susținerea activitatății fructokinazei, ceea ce determină creşterea conţinutului hepatic de glicogen şi a secreţiei de insulină la nivelul pancreasului, reducând astfel rezistenţa la insulină a organismului. Cercetările au evidențiat, de asemenea, efectul acestora asupra nivelului de colesterol sangvin.

Extractul standardizat din afine – Vaccinium myrtillus L.

Afinele reprezintă una dintre cele mai bogate surse naturale de antocianidine, componente polifenolice care determină un puternic efect antioxidant și care sunt implicate totodată și în alte mecanisme fiziologice responsabile de menținerea sănătății organismului: funcționarea normală a vederii, menținerea nivelului normal al glicemiei și al colesterolului sangvin, protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

Extractul din rădăcini de Pueraria thunbergiana

Conţine o cantitate mare de izoflavonoide, reprezentate în proporție de 60% de puerarin, care intervin în metabolismul glucidelor și determină atenuarea senzației puternice de sete (polidipsia), tulburare caracteristică a dezechilibrelor funcționale ale nivelului glicemic. Planta conține și dadzein, alt flavonoid cu implicații majore asupra stării de sănătate a organismului.

Extractul din semințe de Coix lachryma-jobi

Semințele plantei conțin fitosteroli (beta-sitosterol și stigmasterol), care participă la metabolismul lipidelor (prin reglarea nivelului colesterolului), fiind implicați, de asemenea, și în menținerea nivelului normal al glucidelor din sânge.

Extractul din rădăcini de Ophiopogon japonicus

Polizaharidele extrase din rădăcini de Ophiopogon japonicus pot avea efect semnificativ în metabolismul lipidelor din sânge, contribuind totodată la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ de la nivelul sistemelor hepatic și urinar. De asemenea, contribuie la funcționarea normală a celulelor beta-pancreatice (“insulele lui Langerhans”), concretizată prin menținerea nivelului glicemic normal și secreția normală a insulinei.

Mod de utilizare

Se administrează câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferat cu 30 de minute înainte de masă, sau conform recomandării consultantului de specialitate.

În cazul în care, din diverse motive, administrarea nu se poate face în trei prize, Diabetrix se poate administra şi într-o doză unică de 3 capsule.

Sunt recomandate cure de 4 - 6 luni, cu pauze de 1 - 2 luni între acestea.

Mod de ambalare și comercializare

 • Cutie cu 30 capsule x 657 mg, în 2 blistere a câte 15 capsule.

ATENȚIONĂRI

DIABETRIX nu este un medicament și nu își propune să prevină, să trateze sau să vindece vreo afecțiune.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată si echilibrată și un stil de viață sănătos.

A nu se administra femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și/sau persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A nu se consuma de către persoanele alergice la unul sau mai multe dintre ingredientele produsului.

Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic, arome sau coloranți artificiali.

Pentru mai multe informații despre DIABETRIX și despre administrarea acestuia în paralel cu terapia alopată (medicamentoasă), consultați medicul sau farmacistul.

Perioadă de valabilitate: 24 luni de la data fabricației specificată pe ambalaj.

Producător: Goerlich Pharma GmbH, Germany

Deținător notificare: Biokraft GmbH, Hintere Bahnhofstrasse 6, 8610 Uster, Switzerland

         E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                                     Website: www.diabetrix.ro

                                                  www.diabetrix.ro

 

 

 

Multumim pentru comanda!

Comanda dumneavoastra a fost procesata cu success!

In cel mai scurt timp va fi expediata prin curier rapid!

Va multumim!

Echipa Biokraft

Ce spun specialistii

[...] "Pentru mine personal – Diabetrix capsule ca și supliment natural pentru echilibrarea și controlul tulburărilor metabolice ce includ diabetul – reprezintă un produs bun, bine tolerat, care are abilitatea de a echilibra Hb glicozilată (multe produse naturale nu reușesc acest lucru) și de a menține tubul digestiv într-o stare de echilibru.

[...]Dar cel mai mai interesant a fost pentru mine modul în care produsul Diabetrix a reușit să țină în control nivelul glicemiei în perioada Sărbătorilor – atunci când abuzurile alimentare reușesc să decompenseze masiv pacienții vârstnici ..." [...]

- Dr. Sorina Soescu, MD, MFHom -

PROSPECT

COMANDA ACUM

Studiu clinic Diabetrix

Am intenționat să fac un mic studiu clinic legat de produsul Diabetrix, oferind unui număr de 10 persoane diagnosticate cu diabet zaharat non-insulino-dependent (sau cu hiperglicemie pre-diabetică) câte 3 cutii cu Diabetrix – pe care să-l administreze câte o capsulă de 3 ori pe zi, timp de 3 luni de zile.

Am oferit fiecărui pacient o mică fișă, în care i-am rugat să completeze următoarele date:

Fișă pacient:

 Nume, prenume

Vârsta (data nașterii)

Sex

Data debut diabet:

Simptome clinice actuale

Alte diagnostice clinice însoțitoare

Valoare glicemie (măsurată săptămânal)

Valoare Hb glicozilată (măsurată la început și la final)

Examen sumar urină (lunar)

Greutate (luna măsurată)

TA (lunar măsurată)

 Calitatea somnului (evaluare lunară)

Dorințe alimentare (evaluare lunară)

Eliminări (scaun, urinare, transpirații) – evaluare lunară

Nu toți pacienții mi-au returnat această fișă – am reușit să colectez datele de la toți (telefonic de la unii, direct la cabinet, de la alții – doar 5 mi-au completat datele de pe fișă).

 

CONCLUZIILE STUDIULUI ”DIABETRIX”

 Am urmărit 10 pacienți suferinzi de diabet zaharat – cu vârste cuprinse între 65 și 73 de ani – în perioada noiembrie 2014 – februarie 2015.

 Personal, am observat la toți pacienții mei o relație directă a variației nivelului glicemiei cu regimul alimentar, indiferent de tratamentul urmat de pacienți (natural sau medicamente de sinteză).

Pentru că micul studiu s-a realizat în perioada Sărbătorilor de Iarnă – efectul acestuia a fost mult influențat atât de perioda de Post dinainte de Sărbătorile de Crăciun și de Anul nou, cât și de abuzurile (amestecurile) alimentare inerente acestei perioade.

La toate persoanele aflate în studiu s-au observat creșteri ale glicemiei în perioada imediat după Crăciun și până în jur de 10-14 ianuarie.

Pentru că am avut în lotul studiat doar persoane în vârstă, nu am insistat asupra DIETEI ALIMENTARE – deși aceasta este PRINCIPALA armă în tratamentul diabetului. Am preferat să-i las pe toți cei implicați în studiu să continue regimul alimentar ”normal” al fiecăruia – intenția fiind să observ dacă produsul natural Diabetrix are vreun efect chiar și în situația în care dieta este ”normală” (cu ”de toate”).

 După începutul administrării Diabetrix, în luna noiembrie – 80% dintre persoane (la 8 din 10 persoane) s-a observat o reducere clară a valorilor glicemiei (de exemplu: B.F. bărbat, 65 ani – de la 183 la 147, B.L. 69 de ani, femeie, de la 117 la 72, C. A. 75 de ani, de la 324 la 221, N.V. 70 de ani, femeie, de la 99 la 80).

O singură persoană cu glicemii în jur de 250 – 300 a urmat o lună tratament cu Diabetrix și dietă, nu a observat o îmbunătățire a glicemiei și a preferat să înceapă și tratamentul cu medicamente de la diabetolog, în paralel (un bărbat anxios și nerăbdător).

 Am observat la 6 cazuri și reduceri ale valorilor colesterolului (exemplu, de la 200 la 194) - și la 5 cazuri îmbunătățiri ale valorilor tensiunii arteriale (măsurate doar o dată pe lună, în noiembrie, decembrie și ianuarie).

Pe examenul sumar de urină – am observat o tendință spre alcalinizarea urinii (de la pH = 5 la pH = 6.5 la toți cei 5 pacienți care au făcut examenul) și nu au fost prezenți corpi cetonici la nici unul (nici măcar în perioada Sărbătorilor – în care au apărut creșterile glicemiei).

 În perioada final decembrie – început ianuarie – toți cei 10 pacienți din lot au prezentat creșteri de glicemie – 4 dintre ei chiar întorcându-se la valorile de plecare, alții, ceilalți 6 – mai puțin decât valorile de plecare. 2 dintre pacienți au modificat procedura de Sărbători (și îi voi discuta ulterior).

Continuarea tratamentului cu Diabetrix – a dus la o reducere a valorilor glicemiei către finalul lunii ianuarie, la 8 dintre pacienți – la finalul lui ianuarie – începutul lui februarie terminând majoritatea cele 3 luni de testare.

Din cei 10 pacienți – 5 au continuat să ia produsul Diabetrix și după ce nu l-au mai primit de la cabinet.

 Deși am solicitat mai mulți parametrii de urmărit la pacienți, am avut dificultăți în urmărirea lor (majoritatea au fost persoane vârstnice) și doar câțiva dintre ei au reușit să-și facă și Hb glicozilată (un parametru de studiu al diabetului mult mai util chiar decât glicemia).

 La 2 persoane s-a remarcat o reducere a Hb glicozilate la final de tratament (de la 6.2 la 5.9 – și de la 7.5 la 6.125) – în ciuda creșterii temporare a glicemiei înregistrate cu câteva săptămâni înainte (și evident datorate dietei perioadei Sărbătorilor).

Reducerea valorilor Hb glicozilate îmi arată că tratamentul cu Diabetrix și-a continuat efectul pozitiv – chiar dacă persoanele au făcut abuzuri alimentare.

Nici unul dintre pacienți nu a prezentat mari variații de greutate în perioada administrării produsului – singurele neplăceri tip constipație sau urinări dese apărând la 3 pacienți în perioada Sărbătorilor (odată și cu temporara creștere a glicemiei).

Un singur pacient a oprit tratamentul cu Diabetrix în perioada Sărbătorilor –observând o agravare digestivă după ameliorarea acestuia (dureri și arsuri în zona ficat/fiere) – dar în paralel, această persoană a consumat ”amestecat” și ”de toate” (în special patiserie, prăjituri, cozonac etc etc).

Iar un pacient – a preferat să treacă și pe tratament de la diabetolog, în paralel cu Diabetrix – nefiind dispus să aștepte 3 luni pentru a observa rezultatele.

Acești doi pacienți (ambii bărbați) – au fost și cele mai anxioase persoane din lot – care au ales să meargă la mai mulți medici în același timp - și nu i-am mai putut urmări până la capăt.

 Celelalte 8 persoane care au testat produsul și mi-au trimis (sau comunicat) rezultatele – au fost mulțumite de tratament – nu au remarcat nici un efect neplăcut în timpul tratamentului – chiar au observat că a existat o toleranță alimentară ceva mai bună la ”mâncarea normală” - și un tranzit intestinal mai bun decât de obicei. Nu a fost influențat somnul în vreun mod, iar starea generală în timpul celor trei luni a fost evident mai bună la 6 persoane.

 Lotul urmărit a fost unul mic - și nu pot să fac evaluări semnificative statistic. În schimb, am ținut legătura cu pacienții urmăriți și am putut să obțin comentariile lor (și unele dintre informațiile legate de analize) - și am putut să observ niște ”modele” de reacție la produsul natural (făcând abstracție de comportamentul individual al pacienților și de personalitatea lor).

 Pentru mine personal – Diabetrix ca și supliment natural pentru echilibrarea și controlul tulburărilor metabolice ce includ diabetul – reprezintă un produs bun, bine tolerat, care are abilitatea de a echilibra Hb glicozilată (multe produse naturale nu reușesc acest lucru) și de a menține tubul digestiv într-o stare de echilibru.

Faptul că am observat și îmbunătățiri ale nivelului colesterolului și tensiunii arteriale la unii dintre pacienți îmi arată că nivelul de intervenție al produsului Diabetrix este nu doar pancreatic, ci și hepatic și digestiv general.

Iar alcalinizarea pH-ului urinar la 5 dintre pacienți îmi arată și efectul benefic asupra rinichilor (posibil suprarenalelor?) – ceea ce explică și starea de bine generală care a apărut la aceste persoane.

Dar cel mai mai interesant a fost pentru mine modul în care produsul Diabetrix a reușit să țină în control nivelul glicemiei în perioada Sărbătorilor – atunci când abuzurile alimentare reușesc să decompenseze masiv pacienții vârstnici (persoane foarte dificil de echilibrat și cu care se lucrează mai greu). Faptul că 8 din 10 persoane au reușit să treacă cu bine de perioada Sărbătorilor, fără reacții importante – a reprezentat pentru mine cel mai mare beneficiu al urmării acestui tratament.

În viitor, intenționez să prescriu acest produs la mai multe categorii de pacienți (de toate vârstele) cu dezechilibre pe glicemie, pentru a observa posibilitatea acestuia de acțiune. Faptul că lucrând cu 10 pacienți vârstnici, iar la 8 dintre ei am observat ameliorări evidente (la diferite nivele) într-o perioadă dificilă a anului – mi-a arătat eficiența produsului și potențialul său de a fi folosit în orice schemă pentru hiperglicemie/diabet.

 Alături de o dietă adecvată (pentru mine este CLAR că nu se poate controla și echilibra diabetul DOAR din tratament – ci este necesară OBLIGATORIU o dietă alimentară adecvată, fără creatori de acidoză și alimente procesate – tip zahăr și făină albă de grâu), produsul natural Diabetrix se poate dovedi un mare ajutor în echilibrarea și controlul diabetului.

 Mulțumesc dlui Sergiu Maxim pentru amabilitatea de a-mi pune la dispoziție mostrele de Diabetrix pentru cei 10 pacienți testați.

A fost foarte bine pentru pacienții mei vârstnici – care nu iau cu multă ușurință produse noi – să accepte să testeze un produs natural, atunci când l-au avut la dispoziție gratuit.

Așa cum vă aminteam, 5 dintre pacienți au continuat să-și procure acest supliment din farmacii, după oprirea studiului – cel puțin încă 1-2 luni după aceea.

 

 Dr. Sorina Soescu, MD, MFHom

Medic homeopat, competență în api-fitoterapie și acupunctură

Medic primar sănătate publică și management

Studii în psihologie medicală

Vicepreședinte al Asociației Române de Gemoterapie și Homoepatie

 

PROSPECT

COMANDA ACUM

Aveti intrebari?

Am creat această pagină pentru a putea răspunde întrebărilor dumneavoastră.
Puteți adresa o întrebare prin completarea formularului din josul paginii.

1. Diabetrix nu a avut efectele așteptate sau "nu și-a făcut efectul". De ce?

În cazul în care Diabetrix nu a avut efectele așteptate (glicemia a scăzut foarte puțin sau deloc), în primul rând asigurați-vă că urmați instrucțiunile din prospect, administrând 3 capsule/zi, câte una cu 30 minute înainte de fiecare masă principală.

Dacă ați respectat întocmai indicațiile din prospect dar efectele pozitive încă se lasă așteptate, trebuie să țineți cont de următoarele aspecte:

 • Diabetrix este un produs naturist și, prin urmare, durata necesară apariției beneficiilor este mai lungă.
 • În funcție de nivelul glicemiei, greutatea corporală și regimul de viață al fiecărei persoane, medicul specialist este în măsură să stabilească doza zilnică de Diabetrix.

Se presupune că vă alimentați sănătos, că micul dejun este masa principală a zilei (masa cea mai bogată), iar cina nu este servită mai târziu de ora 18:00.
Sunt recomandate exerciții fizice ușoare în fiecare zi.
Diabetrix se administrează sub stricta îndrumare a medicului.

Adresati intrebarea

Nume si prenume
Invalid Input

Scrieti intrebarea
Invalid Input

 

COMANDA ACUM

Farmacii partenere

Farmaciile Sensiblu  :

 
Oras Judet Farmacie Adresa
ALEXANDRIA TELEORMAN Alexandria 1 Str. Libertatii, nr. 246, Complex Comercial Crinu , Alexandria, Jud. TR
ALEXANDRIA TELEORMAN Alexandria 4 Str.Libertatii, Bl L7 , Parter , oras Alexandria , jud Teleorman
ARAD ARAD Arad 1 Bd. Revolutiei, nr.43-43A
ARAD ARAD Arad 6 Str. Andreny Karoly, Nr. 2-4, ARAD
BACAU BACAU Bacau 6 Str. Marasesti nr. 32-34
BARLAD VASLUI Barlad 1 Piata Victoriei nr. 5, Bl.C2, Barlad, Vaslui
BISTRITA BISTRITA-NASAUD Bistrita 1 Str. Granicerilor, nr.1
BISTRITA BISTRITA-NASAUD Bistrita 2 Kaufland Str. Independentei, nr.97-99, centrul comercial Kaufland, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
BISTRITA BISTRITA-NASAUD Bistrita 4 Str. Garii nr. 17, Complex Comercial Magura,(Winmarkt)
BOTOSANI BOTOSANI Botosani 3 Str.Grivita, nr.1, Botosani
BOTOSANI BOTOSANI I Botosani 1 Str. Marchian Nr. 4,   Botosani
BRAILA BRAILA Braila 1 Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 110
BRAILA BRAILA Braila 7 Str. Eremia Grigorescu, nr. 42, bl. 2A, parter, Braila, Jud.BRAILA
BRASOV BRASOV Brasov 14 Piata Astra nr.1
BRASOV BRASOV Brasov 16 Str Calea Bucuresti nr 21
BRASOV BRASOV Brasov 20 Str. Zizinului Nr 79
BRASOV BRASOV I Brasov 10 Str. 13 Decembrei, Nr. 113
BRASOV BRASOV I Brasov 9 Str. Lunga, Nr. 8
BUCURESTI BUCURESTI Militari 6 Bd Iuliu Maniu, nr 140-146, sect 6
BUCURESTI BUCURESTI Militari 8 Bd. Iuliu Maniu nr 78, sect 6 Bucuresti
BUCURESTI BUCURESTI Cetatea Histria Strada Pascani ,numarul 8,sector 6
BUCURESTI BUCURESTI Dr. Taberei 1 Drumul Taberei nr 80-82, sector 6
BUCURESTI BUCURESTI Dr. Taberei 5 Orizont Bd Dr Taberei nr 18, sector 6
BUCURESTI BUCURESTI Piata 1 Mai Bd. Ion Mihalache, nr 60, Bucuresti,sector 1
BUCURESTI BUCURESTI Piata Gemeni 2 Str Icoanei nr 42 sector 2
BUCURESTI BUCURESTI Sf. Ioan str.Vitan Barzesti Nr.13, sect 4, Bucuresti
BUCURESTI BUCURESTI Stefan 2 Sos. Stefan cel Mare nr 48, bl. 35A, sector 2
BUCURESTI BUCURESTI Brancoveanu Bd. Constantin Brancoveanu nr 114, bl M1, sector 4
BUCURESTI BUCURESTI Giurgiului Sos. Giurgiului nr 118-120, sector 4
BUCURESTI BUCURESTI Giurgiului 3 sos Giurgiului , nr 94, Parter, sect 4 , Bucuresti
BUCURESTI BUCURESTI Alexandriei 2 Sos. Alexandriei nr. 6, bl. L2, sector 5, Bucuresti
BUCURESTI BUCURESTI Titan 3 Bd. Nicolae Grigorescu, nr.20, bloc CA14, sector 3, Bucuresti
BUCURESTI BUCURESTI Colentina 2 Sos. Colentina, nr. 76, bl 111, parter, Sector 2
BUCURESTI BUCURESTI Caragiale 1 Poli Str I.L. Caragiale nr 14, sector 2
BUCURESTI BUCURESTI 1 Decembrie Bd. 1 Decembrie 1918 nr 37, sector 3
BUCURESTI BUCURESTI Titan 1 Bd. Theodor Pallady nr 1, bl 26, sector 3
BUCURESTI BUCURESTI Pantelimon Sos. Pantelimon nr 245, bl 51, sector 2
BUZAU BUZAU Buzau 2 Str. Ostrovului, Bl. B, Centru Sud, Buzau
BUZAU BUZAU Buzau 6 Str. Unirii Centru, nr. 176, bl.D, parter, Buzau, jud. Buzau
BUZAU BUZAU Buzau 7 Bd. N. Balcescu, bl. Camelia, nr 33, parter
BUZAU BUZAU Buzau 10 Str. Cuza Voda nr. 3, parter, Buzau, Jud.Buzau
BUZAU BUZAU Buzau 11 Str. Unirii Nr. 176, bloc. A, Buzau, Jud. Buzau
BUZAU BUZAU I Buzau 4 Bd. Unirii, bl.B16, parter, Buzau
CAMPULUNG ARGES Campulung 2 str.Republicii,nr.37, Campulung, judet arges
CARACAL OLT Caracal 1 Piata Victoriei nr.21, Caracal, Judetul Olt
CERNAVODA CONSTANTA Cernavoda 1 str. Anghel Salingny, nr 22, Cernavoda
CONSTANTA CONSTANTA Constanta 10 Bd Tomis nr 147, bl TS2
CONSTANTA CONSTANTA Constanta 1 Bd. 1 Decembrie 1918 nr 43, bl. L24
CRAIOVA DOLJ Craiova 11 Str. Piata Garii, bl. V,parter
CRAIOVA DOLJ Craiova 16 Str Imparatul Traian,nr 215
CRAIOVA DOLJ Craiova 4 Str.Oltenia, nr.45, bl.64A,sc.1
DEVA HUNEDOARA Deva 1 Str.Piata Victoriei, nr.1
DROBETA-TURNU SEVERIN MEHEDINTI Tr.Severin 1 Str. Horia, Nr. 12,COMPLEX DECEBAL
FOCSANI VRANCEA Focsani 3 Kaufland str. Brailei, nr.102, Complex comercial Kaufland, Focsani, jud. Vrancea
FOCSANI VRANCEA Focsani 6 Str,Republicii,nr.41
FOCSANI VRANCEA Focsani 8 P-ta Independentei, nr. 1, bl. 9, sc. 2, parter, Focsani, jud. Vrancea
GALATI GALATI Galati 1 Str. Saturn, Complex Tiglina I, Galati
GALATI GALATI Galati 2 Str. Aleea Comertului, Complex Com Micro 19
GIURGIU GIURGIU Giurgiu 1 Sos Bucuresti bl 7/300, Giurgiu
IASI IASI Iasi 19 Str. Vasile Lupu nr. 83, Iasi
MANGALIA CONSTANTA Mangalia 5 Mangalia, str Portului, nr 44 A (incinta magazin   Billa)
MANGALIA CONSTANTA Mangalia 3 Sos. Constantei nr 10, bl. M
NAVODARI CONSTANTA Navodari 2 Navodari, str constantei, bloc c3
ONESTI BACAU Onesti 1 B-dul Oituz nr. 25, Onesti, Jud. Bacau
ORADEA BIHOR Oradea 10 Str. Piata Cetatii nr. 1, Centrul Comercial Plaza (Complex Billa)
ORADEA BIHOR Oradea 4 Str. C.Coposu, nr.33
PASCANI IASI I Pascani 1 Str. Stefan cel Mare nr.6 , bl. A6, parter, Pascani
PITESTI ARGES Pitesti 2 Str. George Stefanescu, nr. 12, Pitesti, judet Arges
PITESTI ARGES Pitesti 9 Alea Spitalului, nr 34, Pitesti, judet Arges
PITESTI ARGES Pitesti 12 Str Crinului nr 19,Pitesti,Jud Arges
PLOIESTI PRAHOVA I Ploiesti 11 Str. Nordului, nr. 1, complex Nord, Ploiesti
PLOIESTI PRAHOVA Ploiesti 16 str Malu Rosu nr 112, Bl 31A,
PLOIESTI PRAHOVA Ploiesti 23 AFI Str. Calomfirescu, nr. 2
PLOIESTI PRAHOVA Ploiesti 25 Bd.Marasesti nr.265B,Ploiesti
PLOIESTI PRAHOVA Ploiesti 6 Aurora Vest Soldat Erou Moldoveanu Marian, nr 5 A
PLOIESTI PRAHOVA Ploiesti 21 Str. Emile Zola nr. 4, bl I
PLOIESTI PRAHOVA Ploiesti 17 Str. Veronica Micle nr.1, bloc F
PUCIOASA DAMBOVITA Pucioasa 1 Str.Republicii, nr.108A, bl.A3, sc.AB, parter
RESITA CARAS-SEVERIN Resita 2 Kaufland Bd.Muncii, Nr. 21, Kaufland
ROMAN NEAMT Roman 2 Str:Roman Musat ,nr :27
SFANTU GHEORGHE COVASNA Sf.Gheorghe 1 Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 29
SLATINA OLT Slatina 3 str. Crisan, nr. 1A, Slatina, judet Olt
SLATINA OLT Slatina 4 Str. Crisan nr. 2 B ,Slatina, judet Olt
SLATINA OLT Slatina 6 Str. E. Teodoroiu, bl. 18, sc. D, cartier Steaua
SLATINA OLT Slatina 7 Str. E. Teodoroiu, bl. V20, Slatina, judet Olt
SLOBOZIA IALOMITA Slobozia 1 Bd-ul Matei Basarab, Bl J1, parter
SUCEAVA SUCEAVA Suceava 2 Kaufland Str Universitatii ,nr.17 A
TARGOVISTE DAMBOVITA I Targoviste 2 Bd. Independentei, bl. J3, parter, Targoviste
TARGOVISTE DAMBOVITA Targoviste 4 Targoviste, Str Iancu Jianu nr 6, Judetul Dambovita
TARGOVISTE DAMBOVITA Targoviste 6 Bd.Unirii, bl. 51, sc.D
TARGU MURES MURES Tg.Mures 15 Poli str.Gheorghe Marinescu nr.8
TARGU SECUIESC COVASNA Tg.Secuiesc 1 Kaufland Str Cernatului FN, complex com Kaufland
TIMISOARA TIMIS Timisoara 12 Kaufland Str. Conac, nr. 51, loc. Dumbravita, jud. Timis
TIMISOARA TIMIS Timisoara 4 Bd. Dambovita, nr.49
TIMISOARA TIMIS Timisoara 6 Calea Aradului, nr.46
TIMISOARA TIMIS I Timisoara 10 Str. Aleea Hotinului, Nr. 2
TIMISOARA TIMIS Timisoara 11 Kaufland Str. Damaschim Bojinca, Nr. 2-4, centrul comercial Kaufland 2
TIMISOARA TIMIS Timisoara 14 Str. Calea Sagului Nr. 72-78
TURNU MAGURELE TELEORMAN Turnu Magurele 2 Turnu Magurele,str,Horia,Closca siCrisan,bloc E2,Judetul Teleorman
URZICENI IALOMITA Urziceni 1 Urziceni, Str Calea Bucuresti nr 68, Judetul Ialomita

 

Lista farmaciilor independente de unde puteți cumpăra Diabetrix®:

01. Farmacia TEI

 • Farmacia Tei Lacul Tei 31-33
  Bd. Lacul Tei nr. 31-33, Sector 2
  Bucureşti, România

Program

Luni - vineri - între orele 08:00 şi 20:45
Sâmbătă între orele 08:00 şi 18:45
Duminică între orele 08:00 şi 16:45

 • Farmacia Tei Lacul Tei 56
  Bd. Lacul Tei nr. 56, Sector 2
  Bucureşti, România

Program

Luni - vineri - între orele 08:00 şi 20:45
Sâmbătă între orele 08:00 şi 18:45
Duminică între orele 08:00 şi 16:45

 • Farmacia Tei Dristor
  Bd. Camil Ressu nr. 7, Sector 3
  Bucureşti, România

Program

Luni - vineri - între orele 08:00 şi 20:45
Sâmbătă între orele 08:00 şi 18:45
Duminică între orele 08:00 şi 16:45

 • Magazin Sun Plaza
  Sun Plaza, Calea Văcărești nr. 391, nivel -1, MS 04, Sector 4
  Bucureşti, România

Program

Luni - Duminica - între orele 10:00 şi 22:00

 

02. Farmaciile naturiste Planteea

 • P1 Gorjului (Carrefour) - PLANTEEA 1 - Bd-ul IULIU MANIU 138-142
  Punct de reper: Pta GORJULUI in fata la Carrefour 

program:

L - S:  07:30 – 20:30
Duminica:  09:00 - 21:30

Mijloace de transport: 

Metrou : Statia Gorjului       

Autobuz : 136, 137, 150, 336 , 785, 421 , 458

Troleibuz : 61,62

 • P2 Veteranilor - PLANTEEA 2 - Bd-ul IULIU MANIU 78-92
  P-ta VETERANILOR (statie RATB pe gang vis-à-vis de supermarket RUXIR)   

program:

L-S:  07:30 – 20:30
Duminica:  07:30 – 18:30

Mijloace de transport:

Metrou

Autobuz : 136,137,150, 336,421,458,785

Troleibuz : 61,62

 • P3 Moghioroș (Mega Image) - PLANTEEA 3 - Str DRUMUL TABEREI 44 
  P-ta  MOGHIOROS (intrare piata langa supermarket MEGA IMAGE)   

program:

L-S:  07:30 – 20:30 
Duminica:  07:30 – 18:30

 Mijloace de transport:

Autobuz : 105, 122, 221, 268

Tramvai : 41                   

Trolebuz : 90, 91, 93

 • P4 Piața Moghioroș - PLANTEEA 4 - Str DRUMUL TABEREI 44
  COMPLEX P-TA DRUMUL TABEREI ( in gang la parter)  

program:

L-S:   07:30 – 20:30
Duminica:  07:30 – 18:30

Mijloace de transport:

Autobuz : 105, 122, 221, 268

Tramvai : 41                   

Troleibuz : 90, 91, 93

 • P5 Piata Gorjului - PLANTEEA 5 - Bd-ul IULIU MANIU 140-146
  P-ta GORJULUI ( str CERNISOARA)    

program:  

L-S:   07:30 – 20:30
Duminica: 07:30 – 18:30

Mijloace de transport:

Metrou

Autobuz : 106, 136, 178, 236, 336        

Troleibuz : 61,62

 •  P6 Lujerului Virtuții - PLANTEEA 6 - Sos VIRTUTII 1B
  intersectie LUJERULUI colt cu bd-ul IULIU MANIU(vis-a-vis de MEGA IMAGE) 

program:

L-S:  07:30 – 20:30
Duminica:  07:30 – 18:30

 Mijloace de transport:

Metrou

Autobuz : 336, 785        

Tramvai : 36                   

Troleibuz : 61,62

 • P7 Piața Crângași - PLANTEEA 7 - Calea CRANGASI 29
  COMPLEX AGROALIMENTAR P-ta CRANGASI, parter

program:  

L-S:   07:30 – 20:30
Duminica:  07:30 – 18:30

 Mijloace de transport:

Metrou : Statia Crangasi        

Autobuz : 178, 305

Tramvai : 41, 42                  

Troleibuz : 61,62

 • P8 Piața Veteranilor - PLANTEEA 8 - Bd-ul IULIU MANIU 78-92
  COMPLEX NOU P-ta VETERANILOR (parter aleea pietei, intrare din str DEALUL TUGULEA)    

program:

L-S: 07:30 – 20:30
Duminica: 07:30 – 18:30

 Mijloace de transport: 

Metrou

Autobuz : 136,137,150, 336,421,458,785

Troleibuz : 61,62

 • P9 Cora Lujerului - PLANTEEA 9 - GALERIIILE COMERCIALE CORA LUJERULUI
  BUCURESTI, SECTOR 6, BD-ul IULIU MANIU nr 19

program:

L - V: 09:00 - 22:00
Sambata: 08:00 - 22:00
Duminica: 09:00 - 21:30

 Mijloace de Transport:

Metrou : Statia Lujerului         

Autobuz : 106,136,178,236,336        

Tramvai : 11,35,41                   

Trolebuz : 61,62

 • P10 Valea Ialomiței - PLANTEEA 10 - STR: VALEA IALOMITEI nr1
  COMPLEX PIATA VALEA IALOMITEI

program: 

L-S:  07:30 – 20:30 
Duminica:  07:30 – 18:30

Mijloace de transport:

Metrou: magistrala 5, statia Valea Ialomitei

Autobuz : 168, 221, 268, 421, 458

Troleibuz : 90, 91, 93

 • BIO1 Drumul Taberei - MAGAZIN BIO - Str DRUMUL TABEREI 44
  P-ta  MOGHIOROS (intrare piata langa supermarket NETTO)            

program:

L-S:   07:30 – 20:30
Duminica:  07:30 – 18:30

 Mijloace de transport :

Autobuz : 105,122, 221, 268

Tramvai : 41                   

Troleibuz : 90,91,93

 • BIO2 Cora Lujerului - MAGAZIN BIO - B-dul IULIU MANIU 19
  CORA LUJERULUI, galeriile comerciale (vis-a-vis de scarile rulante)

program: 

L-V:  09:00 – 22:00
Sambata:  08:00 -  22:00
Duminica:  09:00 – 21:30

 Mijloace de transport:

Metrou : Statia Lujerului

Autobuz : 136,336,785

Troleibuz : 61,62

 

 

 

 

 

 

 03. Farmacia Apoteca


Str. Gării de Nord nr. 2, Sector 1, București

Str. Gheorghe Duca nr. 1, Sector 1, București

 

04. Farmacia SILVA

Adresa: Strada Păcurari, nr. 145, 700552 Iași.

Magazin online www.farmaciasilva.ro

 

05. Puterea Plantelor - Magazin online tip plafar

 

https://www.putereaplantelor.ro/diabetrix-capsule-biokraft.html

 

06. Farmacia life

Str. Babadag, nr. 4, Parter - Complex, Tulcea. 

PROSPECT

COMANDA ACUM

Languages