Prospect Diabetrix 30

Metabolismul reprezintă modalitatea prin care organismul foloseşte alimentele digerate pentru susținerea şi creşterea energiei. În mare parte, ceea ce mâncăm este transformat în glucoză, o formă de zahăr prezentă în sânge, constituind principalul combustibil pentru organism.

Asimilarea glucozei nu este posibilă în absența insulinei, un hormon secretat de pancreas. După masă, pancreasul eliberează o cantitate adecvată de insulină pentru a permite glucozei să treacă din fluxul sangvin în celule, determinând astfel menținerea nivelului normal al glicemiei.

Ce este DIABETRIX ?

Diabetrix este un produs 100% natural, fabricat în Germania, la standarde de calitate și eficiență deosebite, pentru a veni în sprijinul persoanelor cu tulburări funcționale în metabolismul glucidelor. Produsul sprijină consumul intracelular al glucozei, contribuind astfel la menținerea nivelului normal al glicemiei. În plus, susține sistemul imunitar, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, îmbunătățind capacitatea de autoapărare a organismului și reducând acțiunea toxică a radicalilor liberi.

Ingrediente:

Extract hidroalcoolic din rădăcini de Pueraria thunbergiana cu 40% isoflavone – 112 mg.

Extract apos 10:1 din rădăcini de Rehmannia chinensis – 108 mg.

Extract apos 10:1 din rădăcini de Ophiopogon japonicus – 100 mg.

Extract apos 10:1 din semințe de Coix lachryma-jobi – 80 mg.

Extract hidroalcoolic din fructe de afin (Vaccinium myrtillus L.), cu 25% antocianidine – 80 mg.

Capsulă gelatină.

Stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant) – 70 mg.

Extractele acționează sinergic, asigurând suportul nutrițional necesar pentru funcționarea normală a metabolismului.

Extractul din rădăcini de Rehmannia chinensis

Extractele hidroalcoolice de Rehmannia chinensis au ca efect scăderea nivelului enzimei glucozo-6-fosfatază şi susținerea activitatății fructokinazei, ceea ce determină creşterea conţinutului hepatic de glicogen şi a secreţiei de insulină la nivelul pancreasului, reducând astfel rezistenţa la insulină a organismului. Cercetările au evidențiat, de asemenea, efectul acestora asupra nivelului de colesterol sangvin.

Extractul standardizat din afine – Vaccinium myrtillus L.

Afinele reprezintă una dintre cele mai bogate surse naturale de antocianidine, componente polifenolice care determină un puternic efect antioxidant și care sunt implicate totodată și în alte mecanisme fiziologice responsabile de menținerea sănătății organismului: funcționarea normală a vederii, menținerea nivelului normal al glicemiei și al colesterolului sangvin, protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.

Extractul din rădăcini de Pueraria thunbergiana

Conţine o cantitate mare de izoflavonoide, reprezentate în proporție de 60% de puerarin, care intervin în metabolismul glucidelor și determină atenuarea senzației puternice de sete (polidipsia), tulburare caracteristică a dezechilibrelor funcționale ale nivelului glicemic. Planta conține și dadzein, alt flavonoid cu implicații majore asupra stării de sănătate a organismului.

Extractul din semințe de Coix lachryma-jobi

Semințele plantei conțin fitosteroli (beta-sitosterol și stigmasterol), care participă la metabolismul lipidelor (prin reglarea nivelului colesterolului), fiind implicați, de asemenea, și în menținerea nivelului normal al glucidelor din sânge.

Extractul din rădăcini de Ophiopogon japonicus

Polizaharidele extrase din rădăcini de Ophiopogon japonicus pot avea efect semnificativ în metabolismul lipidelor din sânge, contribuind totodată la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ de la nivelul sistemelor hepatic și urinar. De asemenea, contribuie la funcționarea normală a celulelor beta-pancreatice (“insulele lui Langerhans”), concretizată prin menținerea nivelului glicemic normal și secreția normală a insulinei.

Mod de utilizare

Se administrează câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, de preferat cu 30 de minute înainte de masă, sau conform recomandării consultantului de specialitate.

În cazul în care, din diverse motive, administrarea nu se poate face în trei prize, Diabetrix se poate administra şi într-o doză unică de 3 capsule.

Sunt recomandate cure de 4 - 6 luni, cu pauze de 1 - 2 luni între acestea.

Mod de ambalare și comercializare

  • Cutie cu 30 capsule x 657 mg, în 2 blistere a câte 15 capsule.

ATENȚIONĂRI

DIABETRIX nu este un medicament și nu își propune să prevină, să trateze sau să vindece vreo afecțiune.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată si echilibrată și un stil de viață sănătos.

A nu se administra femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și/sau persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A nu se consuma de către persoanele alergice la unul sau mai multe dintre ingredientele produsului.

Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic, arome sau coloranți artificiali.

Pentru mai multe informații despre DIABETRIX și despre administrarea acestuia în paralel cu terapia alopată (medicamentoasă), consultați medicul sau farmacistul.

Perioadă de valabilitate: 24 luni de la data fabricației specificată pe ambalaj.

Producător: Goerlich Pharma GmbH, Germany

Deținător notificare: Biokraft GmbH, Hintere Bahnhofstrasse 6, 8610 Uster, Switzerland

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

CUM COMAND?                                          

 

 

 

Languages

  • Romana (RO)
  • English (UK)
Prin continuarea navigării pe diabetrix.ro, acceptați Politica de confidențialitate și folosire cookie.
Mai multe informații Accept